Renovatie, onderhoud en vernieuwen van pannendaken

Wij van onderhoudsbedrijf HJ Ploeg zijn gespecialiseerd in de vele vormen van pannendaken.

U kunt bij ons terecht voor renovatie, onderhoud of het geheel vernieuwen van uw pannendak. Als u denkt aan uw dak te vernieuwen met dakpannen, nemen wij hiervoor ook het sloopwerk van uw oude dak uit handen, maar ook al het timmerwerk voor het nieuwe pannendak kunnen wij voor u realiseren. 

Een dak vernieuwen naar pannen? Ook hierbij kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden voor u uitvoeren. Mochten er twijfels zijn over aanwezigheid van asbest, ook hierin kunnen wij u adviseren en informeren, en eventueel laten verwijderen.

Sinds enige tijd hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met het aspect isolatie, wat zeker belangrijk is in een energiezuinige bebouwing, indien nodig kunnen wij u hierin adviseren en eventuele voorkomende werkzaamheden voor u uitvoeren.

Kortom, wij kunnen veel voor u mogelijk maken, neem gerust verder een kijkje op deze site en voor vragen of meer informatie, verwijzen wij u naar het contactformulier of bel gerust!

Onderhoudsbedrijf HJ Ploeg: alles onder 1 dak!             

  • Kap constructie ( Nieuw – Onderhoud – Reparatie) ook het aanpassen van kap constructies en het plaatsen van dakpannen behoren tot de mogelijkheden
  • Alle voorkomende timmer- en metselwerkzaamheden
  • Plaatsen/vervangen dakramen
  • Plaatsen van dakkapellen
  • Sloopwerk m.b.t. uw dak